Help with st-link v2

CrtSuznik
Posts: 16
Joined: Thu Oct 20, 2016 4:00 pm

Re: Help with st-link v2

Post by CrtSuznik » Sun Apr 23, 2017 9:05 pm

stevestrong wrote:Sorry, without the upload message from the Ide i cannot help further.
What upload message? It just says Done uploading.

stevestrong
Posts: 1499
Joined: Mon Oct 19, 2015 12:06 am
Location: Munich, Germany

Re: Help with st-link v2

Post by stevestrong » Sun Apr 23, 2017 9:08 pm

Good luck.

CrtSuznik
Posts: 16
Joined: Thu Oct 20, 2016 4:00 pm

Re: Help with st-link v2

Post by CrtSuznik » Sun Apr 23, 2017 9:10 pm

Also I have downloaded https://github.com/rogerclarkmelbourne/Arduino_STM32
unzipped it and pasted it into my arduino hardware folder. I haven't changed any flahs...or should I have?
Do I need to comment or undomment something somehwere?

paksoft
Posts: 2
Joined: Sun Apr 10, 2016 3:16 am

Re: Help with st-link v2

Post by paksoft » Sat Aug 12, 2017 7:11 am

Both jumpers are set to 0. The power light is on.
Try again after this setting.
Both jumpers should not be 0, The one near reset button set to 0 and the other one set to 1.
STM32F103 with ST-LINK Jumpers Setting_1.jpg
STM32F103 with ST-LINK Jumpers Setting_1.jpg (115.98 KiB) Viewed 64 times
It's true that COM port is not appeared but It should work and you can see the following message.
STM32F103 with ST-LINK Arduino Upload Setting.jpg
STM32F103 with ST-LINK Arduino Upload Setting.jpg (231.27 KiB) Viewed 64 times
pak

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests