Debugging Arduino sketch with STM32 Nucleo in Eclipse .. works !

Development environment specific, Arduino, Eclipse, VS2013,Em::Blocks etc
michael_l
Posts: 334
Joined: Mon Aug 24, 2015 6:11 pm

Re: Debugging Arduino sketch with STM32 Nucleo in Eclipse .. works !

Post by michael_l » Sat Jul 16, 2016 7:33 am

RogerClark wrote:Which OS are you using ?
Windows7 64-bit. I remember under Linux Rick did not have any problems. I'll have to verify this in Ubuntu Linux

Vitalhb
Posts: 1
Joined: Mon Oct 24, 2016 3:56 pm

Re: Debugging Arduino sketch with STM32 Nucleo in Eclipse .. works !

Post by Vitalhb » Mon Jan 16, 2017 6:23 pm

michael_l wrote:After a long pause decided to try Arduino IDE 1.6.9 and latest Arduino_STM32 .zip package. It looks like Arduino IDE produces .elf binary with correct paths! So I just compiled a OLED sample project and started a debug session with Eclipse. I am using blue pill with St-Link V2 dongle. It worked just fine and I could even add 'global' expressions in Eclipse IDE. Just wanted to tell this if someone is trying so there's no need to use modified Arduino IDE
Hello micchael_l,

Would you mind to explain in details how to start a debug session with Eclipse to debug the elf file created by Arduino? What Eclipse flavor do you use?
Do you use OpenOCD? A tutorial would be very welcome.

thanks,
Vital

michael_l
Posts: 334
Joined: Mon Aug 24, 2015 6:11 pm

Re: Debugging Arduino sketch with STM32 Nucleo in Eclipse .. works !

Post by michael_l » Mon Jan 16, 2017 8:02 pm

Hi, please Check my post on 03 Sep 2015 for instructions.

stevestrong
Posts: 1124
Joined: Mon Oct 19, 2015 12:06 am
Location: Munich, Germany

Re: Debugging Arduino sketch with STM32 Nucleo in Eclipse .. works !

Post by stevestrong » Mon Jan 16, 2017 8:15 pm


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest