[--] USBSerial tx speed issue [SOLVED BY UPDATING TO THE LATEST VERSION OF THE REPO]

User avatar
Pito
Posts: 1628
Joined: Sat Mar 26, 2016 3:26 pm
Location: Rapa Nui

Re: [libmaple and Generic] USBSerial tx speed issue

Post by Pito » Sun Jul 16, 2017 7:49 am

This thread should be moved in other board, as I've written above - I put it here by my mistake.
I did not test any PR, I only complained on USB TX performance and applied your patch then manually..
My local libmaple repo is old.
Pukao Hats Cleaning Services Ltd.

stevestrong
Posts: 1829
Joined: Mon Oct 19, 2015 12:06 am
Location: Munich, Germany

Re: [libmaple and Generic] USBSerial tx speed issue

Post by stevestrong » Sun Jul 16, 2017 8:24 am

Does this mean that this issue is not relevant for libmaple anymore?
In this case please remove libmaple from the title.

User avatar
Pito
Posts: 1628
Joined: Sat Mar 26, 2016 3:26 pm
Location: Rapa Nui

Re: [Generic] USBSerial tx speed issue

Post by Pito » Sun Jul 16, 2017 8:36 am

@steve: again, I do not test nor comment any PRs here, I do not know whether your latest PR re USBSerial TX speed issue works with the latest libmaple core, as I do not use the latest libmaple core..
Pukao Hats Cleaning Services Ltd.

User avatar
RogerClark
Posts: 7481
Joined: Mon Apr 27, 2015 10:36 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: [--] USBSerial tx speed issue

Post by RogerClark » Sun Jul 16, 2017 10:25 am

OK.

So this has been fixed ages ago

Its because @Pito was using a fairly old version of the repo.

I guess this is something we should also everyone when the report a bug, i.e "Are you using the latest version of the repo"

PS. I changed the thread title to show this is solved

Post Reply