No SSD1306 libraries working

Working libraries, libraries being ported and related hardware
fari
Posts: 18
Joined: Sun Feb 26, 2017 12:01 pm

Re: No SSD1306 libraries working

Postby fari » Tue Feb 28, 2017 10:09 am

Hi Jonas!

HWire LIb does not work! refer to my post here
viewtopic.php?f=9&t=1850

User avatar
BennehBoy
Posts: 383
Joined: Thu Jan 05, 2017 8:21 pm
Location: Yorkshire
Contact:

Re: No SSD1306 libraries working

Postby BennehBoy » Tue Feb 28, 2017 10:25 am

Apologies if I missed some nuance, I've not read the entire thread, just the topic...

However, I am currently driving 8 SSD_1306 libraries via hardware SPI on a Maple Mini without issue.

I am _not_ using the ported Adafruit library supplied with the core. I use the standard Adafruit library.

Code -> https://github.com/BennehBoy/LRDuino
-------------------------------------
https://github.com/BennehBoy

fari
Posts: 18
Joined: Sun Feb 26, 2017 12:01 pm

Re: No SSD1306 libraries working

Postby fari » Tue Feb 28, 2017 12:56 pm

Thanks for your feedback! We have got an issue with the I2C Hardware Lib. Have you got a functioning solution

User avatar
BennehBoy
Posts: 383
Joined: Thu Jan 05, 2017 8:21 pm
Location: Yorkshire
Contact:

Re: No SSD1306 libraries working

Postby BennehBoy » Tue Feb 28, 2017 2:58 pm

Ah I see, no my solution is SPI only - apologies.
-------------------------------------
https://github.com/BennehBoy


Return to “Libraries & Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests